Hej!
Mycket välkomna till Slagnäs nya hemsida hoppas ni kommer trivas här på denna sida som har som syfte att sprida kunskap om byn och fördelarna med att bo och leva i en liten by som Slagnäs som trots allt är kommunens STÖRSTA by!

Du som kikar in hos oss på sidan kommer framöver att kunna ta del av mycket intressant material som kommer publiceras på sidan efterhand bl a.. intressanta berättelser från dåtid till nutid från många av våra Slagnäsprofiler som vi har i byn.

Vi kommer även fylla sidan med många aktuella blogginlägg från bybor,bilder och filmer som är intressanta ur Slagnäsperspektiv,Vi som jobbar kring detta hemsideprojekt kommer att utveckla sidan efter hand så ni som har ideér som ni tycker passar in här på sidan är mycket välkommna att höra av er via kontaktsidan till oss så ska vi se till att detta publiceras..

Ni kommer också att nå oss via socialmedier som t ex Twitter,Facebook,Instagram mm…

Ta nu nu en titt på sidan och orientera er så återkommer vi inom kort till er!!

Mvh/Slagnäsborna

Share →
Loading Facebook Comments ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On Facebook